Τρόποι Πληρωμής / Ασφάλεια Συναλλαγών

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Όροι Χρήσης

Όλα τα πνευματικά δικαιώματα αποτελούν ιδιοκτησία του LOGOXORA.GR και παρέχονται για εσάς μόνο για προσωπική χρήση ως μεμονωμένος χρήστης.

 

Στοιχεία Επιχείρισης:

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ

ΙΑΚ. ΔΡΑΓΑΤΣΗ 8 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18535

e-mail: info@logoxora.gr

Για κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο ισχύει:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του κάθε έργου στο σύνολό του ή τμημάτων του με οποιονδήποτε τρόπο, καθώς και η μετάφραση ή διασκευή του ή εκμετάλλευσή του με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγής έργου λόγου ή τέχνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης-Παρισιού, που κυρώθηκε με το ν. 100/1975. Επίσης απαγορεύεται η αναπαραγωγή της στοιχειοθεσίας, σελιδοποίησης, εξωφύλλου και γενικότερα της όλης αισθητικής εμφάνισης του βιβλίου, με φωτοτυπικές, ηλεκτρονικές ή οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους, σύμφωνα με το άρθρο 51 του ν. 2121/1993.

 

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ:

Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το υλικό για τους μαθητές σας ή για προσωπική σας χρήση.
Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το υλικό για συνεδρίες τηλεθεραπείας.
Επιτρέπεται να εκτυπώσετε το υλικό και να το χρησιμοποιήσετε στην τάξη σας ή για προσωπική σας χρήση.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ:

Απαγορεύεται να αναφέρετε αυτό το προϊόν ως δικό σας, να αλλάξτε τα αρχεία με οποιονδήποτε τρόπο ή καταργήστε τα πνευματικά δικαιώματα / τα υδατογραφήματα (copyrights)
Απαγορεύεται να πουλήσετε τα αρχεία ή συνδυάστε τα σε άλλη μονάδα είτε προς πώληση / είτε δωρεάν.
Απαγορεύεται να δημοσιεύσετε αυτό το βιβλίο/μέρος του βιβλίου/ εικόνες του βιβλίου είτε προς πώληση / είτε δωρεάν αλλού στο διαδίκτυο (αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους Εγγράφων Google σε ιστολόγια, κοινωνικά δίκτυα, ιστοσελίδες, κλπ).
Απαγορεύεται αυστηρά η δημιουργία αντιγράφων αγορασμένων προϊόντων για κοινή χρήση με άλλους και αποτελεί παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Δεν γίνονται αποδέκτες επιστροφές/ακυρώσεις

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε αυτόματα email με τους συνδέσμους των βιβλίων που αγοράσατε, ώστε να τα “κατεβάσετε” στη συσκευή σας.

 

Μπορείτε να το κατεβάσετε 10 φορές, γι΄αυτό αποθηκεύεστε τα αρχεία σε όλες τις συσκευές σας. Ο σύνδεσμος λήψης του κάθε ebook δεν θα λειτουργεί αν προσπαθήσετε να τα κατεβάσετε πάνω από 10 φορές.