Σχετικά με εμάς

ΛΟΓΟχώρα - Λίγα λόγια για Εμάς

Η  ΛΟΓΟχώρα δημιουργηθηκε στον Πειραιά το 2015 και ύστερα απο 2 χρόνια ταξίδεψε  ως την Μύκονο. Τα Διεπιστημονικά μας Κέντρα , έχουν στελεχωθεί από ειδικούς θεραπευτές με εμπειρία σε ατομικές αλλά και σε ομαδικές συνεδρίες έχοντας στόχο την πρόληψη-διάγνωση και θεραπεία. 
 
Η ομάδα μας αποτελείται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Ειδικούς παιδαγωγούς, Παιδοψυχίατρο και Αναπτυξιολόγο. Δραστηριοποιούμαστε στην αξιολόγηση και στην αποκατάσταση αναπτυξιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών, με κατάλληλο εξοπλισμό προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε παιδιού, εφήβου ή γονέα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους.
 
Το όραμα  μας είναι η δημιουργία ενός θεραπευτικού πλαισίου με άρτια επιστημονική βάση για την κάλυψη και εξάλειψη των δυσκολιών που εμφανίζει το παιδί, ο έφηβος ή ο ενήλικας. 
 
Να αποκαταστήσουμε δυσκολίες
 όπως οι μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, δυσκολίες λόγου και ομιλίας, διαταραχές επικοινωνίας, προβλήματα συμπεριφοράς, υπερκινητικότητα , διάσπαση προσοχής, ψυχοκινητική ανάπτυξη.